Miért tudnak mások kevesebb

mint 200.000 forintból két hétig nyaralni Thaiföldön,

de Ön nem? Kattintson ide, most megtudja a titkot.

Olcsó nyaralás, olcsó szállás Thaiföldön. Visszajelzések a jegyzetről.

K.Andi.:A fiúk nagyon segítőkészek, az utazási tippjeikkel, trükkjeikkel tényleg sokat lehet spórolni.Köszönöm a segítséget. (2010.02)

András.:A kiadványt mindenkinek, aki spórolni szeretne az utazásai költségein erősen ajánlom.Szerintem csak azok tudják telejesen kihasználni az összes lehetőséget akik rugalmasan tudnak szervezni utazási időpontokat.(2010.11)

Pogácsásné Krausz Magdolna és Norbert.: A leírások által különleges,mások által nem ismert helyekre jutottunk el. Sokaknál, csak Pattaya és Phuket a fő kínálat, esetleg még Samui.Bő három hetet töltöttünk el 2011 elején, Thaiföldön.Eredetileg csak Samuira mentünk volna 1, maximum 2 hétre. Az útikönyvnek köszönhetően azonban kibővítettük az úti céljainkat, és eltöltöttünk néhány napot a Koh Phangan és Koh Tao szigeten,és megcsodáltuk Chiang Mai városát (valahogy ez is kiesik a turisták látóköréből, mert nem tengerparti város, pedig érdemes látni). A repülőjegy-keresési technikáknak,és a sok hasznos leírásnak köszönhetően a 3 hetes nyaralás jött ki annyiból, mint amennyi az 1 hét Samui utazás  lett volna. Köszönjük!(2011.04)

Kondor István:Még nem tudtam hasznát venni a könyvnek, mert még nem volt lehetőségem sajnos elutazni, de remélem nagyon jó szolgálatot fog tenni ha utazok.(2011.07)

nikk81:Kedves Thaiföld olcsón!Működnek a leírt tippek,sokat megtakarítottunk velük ez biztos.Szerintem már a repülőjegy vételnél visszajött az árának a többszöröse, de az utazásunk több részén is tudtunk nagyon okosan nyaralni a segítségével.:) Várom a folytatást......(2012.01)

Thaiföldi olcsó nyaralás.... Visszajelzések, vélemények a jegyzetről, az oldalról.
Thaiföldi utazás olcsón

kiscsill26: Szisztok! Krabin nyaraltunk télen barátommal, kicsit többe került az utazásunk mint ahogy terveztük,erről a sok ajándék tehet amit vásároltunk a családtagoknak.A jegyzet jól működött, lényegében minden stimmelt ami le volt írva.Az alkudozásoknál is működött minden, pedig nem vagyunk egy nagy alkudozósak. Ez a nyelv nekem nagyon nehéz,de egy pár szó amit a szótárból tanultunk azért jól jött amikor vásároltunk, sokat nevettek a kiejtés miatt rajtunk,az árakból szerintem ezért engedtek több alkalommal. Köszönjük szépen,nagy segítség volt, és lesz a jegyzet. (2012.01)

F. László: Üdvözelt! Nagyon jó az oldal , jó, hogy rátaláltam. A repjeggyel már indulás előtt megspóróltunk jó pár ezret, a mi kereséseinkhez képest,így jól indult az egész thaiföldi nyaralásunk. Nem is tudom , mit kezdtünk volna a szótár és a jegyzet nékül, rengeteg hasznos információ van benne. Nagyon szép helyekre jutottunk el, ahová szerintem más nem, mert olyan dolgok is vannak benne ahol ritkábban fordulnak meg túristák. Az árak is barátiak voltak, ezekkel az információkkal. Jól éreztük magunkat. Köszönet érte.(2012.02)

Zsani : Mi Bangkokban és Phuketen voltunk 2011-2012 ben, nagy segítségünkre volt a kis könyvecske. Gyönyörű dolgokat láttunk. Sok tippet tudtunk hasznosítani, és nem mellesleg pénzt is megtakarítottunk.A 19 nap nyaralásunk fejenként 220 e forintból kijött kajával repjeggyel.Gratula az oldalhoz, az utazás tippekhez. (2012.02)

Badics Attila:Az utazást,a Debrecen és Thaiföld,óriási távolságot nem mertem volna megtenni a könyv nélkül.Szerencsére, én rugalmasan tudok időpontokat találni az utazásomhoz. A részletes leírásoknak,és a könyvben lévő „okosságoknak” köszönhetően, lényegében minden zökkenőmentesen ment. Azt, hogy a jegyzet nélkül mennyibe jött volna ki az utam azt nem tudom, de már másodjára használtam és nélkülözhetetlen lett számomra,ez valóban hatalmas segítség.(2012.06)

Ha Önnek is van véleménye,vagy kérdése, kérjük írjon az e-mail címeinkre. Köszönjük.
Thaiföldi nyaralás, utazás

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Rendelés, érdeklődés

Utazzon olcsóbban Ázsiába