Miért tudnak mások kevesebb

mint 200.000 forintból akár két hétig nyaralni Thaiföldön,

de Ön nem? Kattintson ide, most megtudja a titkot.

Thaiföldi utazás, thaiföldi nyaralás, thaiföldi uatzási tippek. Ne költsön feleslegesen.

Sokan nem mernek elutazni Ázsiába, talán azért mert félnek a hely- illetve nyelvismeret hiányától, esetleg azért, mert pénztárcájuk nem engedi meg a kínált, esetenként borsos árú thaiföldi utazást. Nekik szeretnénk segíteni, és eljuttatni őket a „paradicsomba” megfizethető áron...

A thaiföldi, ázsiai utazás során rengeteg olyan lehetőség adódik, ahol jelentős összegeket lehet megtakarítani. A web boltunkban kapható kiadványunk rengeteg ilyen naprakész tippet, technikát tartalmaz. Néhányat alábbiakban gyűjtöttünk csokorba, ezeket az utazás előtt illetve a nyaralás közben lehet hasznosítani.

• Hatékony repülőjegy kereséssel sok pénz spórolható meg, lehet egyirányú, retúr illetve több megállós, vagyis összetett jegyekben gondolkodni. Az is igaz viszont, hogy nem mindig a repülőjegy az amin a legtöbbet lehet spórolni a thaiföldi, az ázsiai utazás során.

• A vízum intézése a Thaiföld közeli országokba, amennyiben nem csak thaiföldi utazás van tervbe véve.

• A thaiföldi vízum intézése hosszabb, 30 napot meghaladó utazás, tartózkodás esetén.(Visa run, ill. egyéb megoldások)

• Fakultatív programok szervezése jóval olcsóbban, mint amit a szállások, illetve a helyi utazási irodák ajánlanak.

• Thaiföldi utazás során nagyszerű lehetőség az utcai vendéglátó egységekben való étkezés. Minden tévhittel ellentétben, ezekben friss ételt, és kiváló minőséget kapunk csekély áron. Az étel itt a szemünk előtt készül, kérésünkre akár az összetevőkön is tudnak módosítani.

• Thaiföldi utazás időpontjának megválasztásánál, nem biztos, hogy érdemes ragaszkodni a zsúfolt,és drágább decembertől márciusig tartó időszakhoz, a főszezonhoz. Igaz, hogy az időjárás ilyenkor általában kellemesebb,de a főszezonban is tapasztaltunk az elmúlt években, több napig tartó borús időszakot.

• A thai és az angol nyelv tudása természetesen előnyt jelent, de ezen nyelvek magas fokú ismerete nélkül is neki lehet vágni bátran az utazásnak. Bárhova utazunk a világban a helyi nyelv legalább, alapfokú ismerete nagy segítség,viszont a thai nyelv nem tartozik a magyar ember számára legegyszerűbben megtanulhatóak közé. Az angol nyelvtudás előnyt jelent, bár sok esetben hiába beszéljük az angolt,a kiejtésben adódó jelentős eltérések miatt nem értenek meg bennünket. A szállodákban és az éttermekben dolgozók, azért beszélik e világnyelvet, de sokszor őket is nehéz megérteni a thai akcentus miatt. A kölcsönös megértésben nagy segítséget nyújt a thai-magyar szótárunk illetve hangos szótárunk. A gyűjteményben található kifejezések közül,már néhány fontosabb elsajátításával, jóval könnyebben el lehet boldogulni számos szituációban. A sok éves tapasztalataink alapján állíthatjuk, hogy néhány thai szó kiejtésével az amúgy is kedves, barátságos thai emberek szíve még jobban megnyílik.

Thaiföldi utazás,thaiföldi nyaralás olcsón....Tippek,trükkök az olcsó nyaraláshoz.

„Ázsia: Thaiföld, Hong Kong olcsón” című jegyzetünkben rengeteg olyan tipp található , amivel spórolni lehet az üdülési költségeken, már a nyaralás megkezdése előtt...

Ízelítő a jegyzetünk tartalmából:

• Speciális, az elmúlt évek során, általunk kifejlesztett ázsiai repülőjegy keresési technikák, a lehető legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához.

• Felkutattuk,kipróbáltuk,az olcsó,ugyanakkor igényes szállásokat, Thaiföldön és Ázsia szerte.Szállásfoglalás,gyorsan,megbízhatóan, olcsón de garantált minőségben.

• Helyi közlekedés Ázsiában,taxi,tuk-tuk,busz, metró, magasvasút, hajó használata. Hol, mikor, melyiket célszerű használni, költség megtakarítás a városokon belüli közlekedésen.

• Látványosságok,és azokhoz való eljutás,pénz és idő hatékonyan.

• Hol és mit érdemes vásárolni, piacok, plázák, bazárok, áruházak bemutatása. Ruha , elektronika, képzőművészet, stb.

• Fakultatív programok, a helyi irodák által kínált árak alatt.

• Távolsági közlekedés országokon belül,akár luxus színvonalon is.Országon belüli legolcsóbb,de színvonalas utazások, repülővel, busszal, hajóval.

• Tippek,a felnőtt, (18+) kalandokra vágyóknak...

A tömör, lényegre törő, folyamatosan frissülő " Thaiföld olcsón.... " című jegyzetünk használatával pénzt takaríthat meg ázsiai utazása során, Thaiföldön, Hong Kong-ban, Macaun, Malajziában és akár Szingapúrban is.

Önnek nem kell mást tenni,csak használni a csapat tagjaink saját utazásai tapasztalatai alapján összegyűjtött, tippeket, trükköket. Ezek a részletesen kidolgozott, bárki számára könnyen megvalósítható egyszerű, de mégis hatékony technikák máshol nem fellelhetőek. Keresse kiadványunkat a web boltunkban.

Thaiföld utazás - nyaralás

Tengerparti esküvő, nászút

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Bali, olcsó nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Thaiföldi munkavállalás

Rendelés, érdeklődés

Utazzon olcsóbban Ázsiába