Miért tudnak mások kevesebb

mint 200.000 forintból két hétig nyaralni Thaiföldön,

de Ön nem? Kattintson ide, most megtudja a titkot.

Könyveink olcsóbbá teszik az ázsiai, thaiföldi utazást, nyaralást. Ázsia, Thaiföld olcsón....

Tippek, információk melyek elérhető közelbe hozzák Önnek is Ázsiát, Thaiföldet.

A " Thaiföld olcsón.... " című könyvünk mindig a legfrissebb információkat tartalmazza.

Ez thaiföldi olcsó utazással foglalkozó kiadványunk is folyamatosan frissül, bővül. Elsősorban Thaiföldről szól, a Thaiföldre való lehető legolcsóbb eljutásról és a pénztárcakímélő ott tartózkodásról.

Kiemelten foglalkozunk Bangkok, Krabi, Phuket, Chiang Mai, Chiang Rai, Pattaya, Ayutthaya, Kanchanaburi, Hua Hin, Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao, Koh Similan, Koh Chang, Koh Lanta területekkel.

A " Phuket olcsón.." c. könyvünk segít önnek, hogy sok pénzt spóroljon, és önállóan utazzon Phuketre. Önállóan tervezze meg a thaiföldi, és azon belül a phuketi nyaralását.

Az " Ázsia olcsón.." c. könyvünkben Ázsia több Thaiföld közeli országához, adunk részletes költségkímélő " használati utasítást ". Ilyen hasznos tippeket talál benne Hong Kong, Szingapúr, Malajzia, Macau, Bali, és rövidesen Kambodzsa felkereséséhez is.

Ízelítő a könyveink tartalmából:

Olcsó repülőjegy keresés. Speciális, az elmúlt évek során, általunk kifejlesztett ázsiai repülőjegy keresési technikák, a lehető legolcsóbb repülőjegyek megtalálásához. Az olcsó, akciós  repülőjegy természetesen önmagában még csak egy része a kiadásoknak, a többi költségen is jelentősen lehet spórolni.

Igényes, de olcsó szállások. Felkutattunk, kipróbáltunk, több mint 150  olcsó,de ugyanakkor igényes szállást, Thaiföldön és Ázsia szerte,és ezek közül a legjobb ár/érték arányúakat tömören be is mutatjuk. A szállásoknál kiemelve az elhelyezkedést, az ellátást, az étkezések és a szolgáltatások minőségét.
• A szállásfoglalás fortélyai. Foglaljunk gyorsan, megbízhatóan, olcsón, de garantált minőségben.

Helyi és helyközi közlekedés Ázsiában. Taxi,tuk-tuk,busz, metró, magasvasút, hajó  használata. Hol, mikor, melyiket célszerű használni. Költség megtakarítás a városokon belüli közlekedésen. Konkrét friss árak információk az általunk kipróbált összes lehetőségről.

Távolsági közlekedés országokon belül. A legolcsóbb,de színvonalas utazások, repülővel, busszal, hajóval.

Látványosságok,és azokhoz való eljutás, pénz és idő hatékonyan.

Takarékos vásárlás. Hol és mit érdemes vásárolni, piacok, plázák, bazárok, áruházak bemutatása. Ruha , elektronika, képzőművészet, stb.

Fakultatív programok, a helyi irodák által kínált árak alatt.

Tippek, tapasztalatoka felnőtt, (18+) kalandokra vágyóknak.

Vállalkozás Ázsiában. Gazdasági mellékletünkben saját vállalkozási tapasztalatainkat, és az ázsiai, főleg thaiföldi, magyar vállalkozók, cégalapítók, munkavállalók tapasztalatait tesszük közzé.

A folyamatosan bővülő jegyzeteink használatával, pénzt takaríthat meg ázsiai utazása során,Thaiföldön, Hong Kongban, Macaun, Malajziában, Balin, Szingapúrban és már Kambodzsában is.

Önnek nem kell mást tenni,csak használni a csapat tagjaink saját utazásai tapasztalatai alapján összegyűjtött, tippeket, trükköket. A részletesen kidolgozott, bárki számára könnyen megvalósítható egyszerű, de mégis hatékony technikák máshol nem fellelhetőek. Keresse kiadványunkat a web boltunkban.

Ezen technikák segítségével spórolni lehet az üdülési költségeken, már a nyaralás megkezdése előtt. A könyveinket, csapattagjaink folyamatosan frissítik, hogy Önt sose érje meglepetés a thaiföldi, ázsiai utazása során.

A könyveinket csak a saját tapasztalataink alapján írjuk,frissítjük, a könyveinkben lévő helyszíneket meglátogattuk, és a megnevezett szállásokon személyesen megfordultunk, illetve nagy részükön egy vagy több estét el is töltöttünk.

A kiadványaink, elsősorban a 20 és 55 év közötti, a világ önálló megismerésére vágyó korosztályt célozza meg. Ezekkel a hasznos, bárki számára könnyen elsajátítható technikákkal olcsón, önállóan valósíthatja meg a thaiföldi, ázsiai "álom utazását".

A tippjeink használatával önállóan, és a legolcsóbban szervezheti meg a thaiföldi, ázsiai nyaralását. Már kevesebb, mint 200.000 forintból akár 2 hétig is nyaralhat, és ebben az összegben a retúr repülőjegy, a 3-4 csillagos szállás és az étkezés is benne van. Ennyi pénzből Ön csak a közeli országokba tudott eljutni, amíg mások Thaiföldre utaztak? Miért ne használná a tapasztalt utazók, eddig még nem publikált egyszerű, de hatékony utazási technikáit, tippjeit?

Thaiföldi nyaralás olcsón ,tippek trükkök. Néhány konkrét példa az utazási költségekre.

Hong Kong utazás

A jegyzet használói 2014-ben a következő árakon utaztak:

-Januárban Thaiföldön,Bangkokban a belvárosban szálltak meg és Phuketen 4 csillagos hotelben nyaraltak 12 napot.A szállás, utazás költségük nem érte el fejenként a 220.000 forintot.

-2016 júniusában, Budapest- Kuala Lumpur- Bangkok útvonalon oda vissza utaztak. A jegyük 128.000 forintba került. 27 napot töltöttek Ázsiában, Ez a több mint 1 hónapos utazás 310.000 Ft-ba került személyenként.

-2016 júliusában Thaiföldön, Phuketen nyaraltak 11 napot. A szigetet körbejárták motoron, búvárkodtak, túrákon vettek részt. A szállásuk tengerparton egy 3 csillagos szálloda volt, reggelivel ingyen internettel, medencével. Az összes költség a jegyzetünkben található információk felhasználásával nem lett több mint 192.000 forint utasonként.

Az ajándékok az étkezések és a saját használatra vásárolt dolgok, termékek ezekbe az összegekbe nem lettek beleszámolva.

Thaiföldi nyaralás olcsón ,tippek trükkök, hogy olcsón utazzon, üdüljön Thaiföldön.

Sokan azt gondolják, hogy spórolni, takarékoskodni,csak úgy lehet, hogyha mindenből a legolcsóbbat,a leggyengébb minőséget veszik, illetve a legolcsóbb szolgáltatásokat választják.

A könyvünkben a spórolás, a takarékoskodás mint olyan ,a költséghatékony technikák használatát jelenti. Ezen tippek, tanácsok, az ár/érték arányban legjobb szolgáltatások igénybevételéhez segítik Önt, kompromisszumok nélkül...

Sokan vágynak a minőségre, és ezért őrületes összegeket hajlandóak is fizetni.

A minőséget természetesen mi is szeretjük, igényeljük de ha lehet minél olcsóbban...

Sokan már-már értelmetlenül is, de spórolnak az utazásuk minden apró részletén.

Mi is spórolunk de csak az ésszerűség határain belül....

Az első thaiföldi utunkon,jó néhány évvel ezelőtt Bangkokot és Phuketet látogattuk meg 15 napra. Akkor majd 400.000 forinttal lett üresebb a zsebünk. Jelenlegi tapasztalatunk birtokában, ezt az utat hasonló feltételekkel, most a feléből tudnánk megtenni.......

A "Thaiföld olcsón" c. és az "Ázsia olcsón" c. könyveinket megveheti a web boltunkban .

Thaiföld utazás - nyaralás

Tengerparti esküvő, nászút

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Bali, olcsó nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Thaiföldi munkavállalás

Rendelés, érdeklődés

Utazzon olcsóbban Ázsiába

Thaiföldi információk :