Miért tudnak mások kevesebb

mint 200.000 forintból két hétig nyaralni Thaiföldön,

de Ön nem? Kattintson ide, most megtudja a titkot.

Thaiföldi munkavállalás, cégalapítás, vállalkozás indítás, letelepedés?

Thaiföldi munkavállalás, cégalapítás, befektetés, thaiföldi vállalkozás, és a mindennapi élet...

Céget alapítani, vállalkozást indítani, munkát vállalni Thaiföldön is csak kellő körültekintés után ajánlott!
Thaiföld tárt karokkal várja a vállalkozni vágyó, de elsősorban a jelentős tőkével rendelkező külföldieket. Sokan azt gondolják, hogy jóval egyszerűbb Thaiföldön vállalkozni mint hazánkban. Ennek a feltételezésnek egy része igaz , hiszen tényleg könnyű vállalkozást indítani, ugyanis rengeteg a kiaknázatlan lehetőség, de a thaiföldi üzleti, vállalkozási körülmények jelentősen eltérnek az Európában illetve Magyarországon megszokottól.Más ország más kultúra, más vállalkozói légkör.Ha mindezeket nem veszi figyelembe a vállalkozó akkor rövid úton garantáltan csődbemegy. Az tény, hogy Ázsiában, Thaiföldön és a környező országokban, nem csak mondják, hanem ténylegesen "dübörög" is a gazdaság. Ez jelentősen elősegíti az új vállalkozások létrejöttét és ezzel együtt a régiebbiek hosszú távú nyereségességének fenntarthatóságát az Európai Unió, Amerika recessziójával ellentétben. Ázsia szerte érződik a dinamikus fejlődés.Építkezésekkel,gyárátadásokkal,robbanás szerűen fejlődő gazdasággal, gomba módjára szaporodó és látványosan fejlődő vállalkozásokkal találkozik az idelátogató. Úgy tűnik itt mindenki dolgozik vállalkozik. Ezt a fejlődést az állam is jelentősen elősegíti. Gazdasági sikerük egyik titka az exportösztönzés.Aki csak thaiföldi, ázsiai nyaralásra jön ebbe a térségbe, annak is szembetűnik az 5-10 %-os!! gazdasági növekedés.

Thaiföld belpolitikai stabilitását, gyors gazdasági fejlődését a királyi család tekintélye is jelentősen erősíti. A kimagasló gazdasági fejlődéshez  a jól működő állami bürokrácia, a buddhista vallás, és az idegenforgalom hozzájárul, de meg kell említenünk azt is, hogy Thaiföldön  eléggé magas a korrupció mértéke és itt burjánzik a feketegazdaság is.A turizmus nagyon jelentős,Bangkok Ázsia egyik legnagyobb idegenforgalmi központja lett az elmúlt évtizedek folyamán. Rengeteg a turista, elsősorban a főszezonban, hiszen látványosság akad bőven az országban. Sokan itt le is telepednek hosszabb rövidebb időre, még többen munkát vállalnak ebben az egzotikus országban, de azt is meg kell említenünk, hogy Thaiföld sok bűnöző menedékhelye is egyben.

Thaiföldi friss, konkrét adatok vállakozással, mindennapi élettel kapcsolatban.
thaiföld munkavállalás

Thaiföldi munkavállalással, thaiföldi cégalapítással, vállalkozással, lakhatással, vízummal és minden az ázsiai,a thaiföldi mindennapos élettel kapcsolatos információinkat, konkrét adatainkat Thaiföldön szereztük, személyes tapasztalatok alapján. Magyar vállalkozókkal, munkavállalókkal, hotel, étterem, export - import és még sok egyéb cég tulajdonosával, alkalmazottaival ismerkedtünk meg a thaiföldi tartózkodásunk során. A személyes találkozások alatt összegyűjtött máshol nem fellelhető, friss 2013-as információkat is olvashatnak a kiadványunkban mindazok, akik ázsiai, elsősorban thaiföldi cég alapításba, thaiföldi vállalkozásba szeretnének kezdeni.

Címszavakban a kiadványunk vállalkozói mellékletéből:

- Gyors cégalapítás szükséges feltételei
- Gyors munkavállalás feltételei
- Lakni, olcsón és színvonalasan is lehet
- Hosszú távú letelepedés feltételei,vízumkérdések
- A buktatók sajnos tömkelegével vannak...
- Korrupció sajnos itt is van, de máshogy működik..
- Banki ügyletek, hitel betét, számlák
- Adózás ami teljesen eltér a hazaitól..
- A thai alkalmazottak, és a nehézségek..
- A beilleszkedés nem olyan nehéz…
- A thai gondolkozást tanulni kell…

És még rengeteg, vállalkozóknak, vagy csak vállalkozni vágyóknak cégalapításhoz, munkavállaláshoz, lakhatáshoz, letelepedéshez elengedhetetlen információ...

A kiadványunkban található friss és részletes információk segítséget nyújtanak a Thaiföldön vállalkozni vágyóknak.Ha 2006-2013 közti saját tapasztalatainkra, és konkrét adatokra kiváncsi, akkor keresse a legfrissebb kiadványunkat és a vállalkozói mellékletét a webboltunkban.

Thaiföld utazás - nyaralás

Tengerparti esküvő, nászút

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Bali, olcsó nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Thaiföldi munkavállalás

Rendelés, érdeklődés

Utazzon olcsóbban Ázsiába

Utazzon olcsóbban Ázsiába

Aktuális információk

  • Aktuális valuta árfolyamok,
  • Thai Baht Árfolyam

    Euró Árfolyam

  • C I M K E F E L H Ő : Thaiföldi munkavállalás, Thaiföldi cég alapítás, befektetés Thaiföldön munkavállalás, vállalkozás THB indítás,Bankbetét, vállalkozás, Thai élet, Thaiföld vállakozás Cégalapítás, Thaiföld, Thaiföldi cégalapítás,Thaiföld cégek vállalkozások, alapítás cég bejegyzés munkavállalás THB