Miért tudnak mások kevesebb

mint 200.000 forintból két hétig nyaralni Thaiföldön,

de Ön nem? Kattintson ide, most megtudja a titkot.

Olcsó nyaralás, olcsó utazás, olcsó repülőjegy: Szingapúr. Szingapúr látnivalói.

Szingapúr, szingapúri utazás, szingapúri nyaralás, olcsón... A "Thaiföld olcsón." c. és az " Ázsia olcsón.." c. könyvünk, segít, hogy olcsóbban utazzon Ázsiába, és olcsón nyaraljon akár Szingapúrban is.

Szingapúr Dél- Kelet-Ázsiában Malajzia déli határán, nem messze az egyenlítőtől fekszik.Magyarország több mint 9000 km távolságra helyezkedik Szingapúrtól,ezt a távolságot repülővel, átlagosan 15-20 óra alatt lehet megtenni. Ha olcsóbban akarunk repülni akkor nem igazán érdemes közvetlenül,hanem inkább Malajzián keresztül célszerű utazni ebbe a nagyon modern városba. A Szingapúrhoz közeli országokból vonattal, busszal, vagy repülővel lehet olcsón eljutni Szingapúrba.

Szingapúr 1963-óta független városállam. A városállam nevét a szanszkrit nyelvjárás simha, vagyis oroszlán és a szintén szanszkrit pura, azaz város szavakból kapta. A több mint öt milliós lakossága, az elmúlt néhány évtizedben rohamos fejlődésnek lehetett tanúja. Szingapúrt sok helyen a bolygónk legfejlettebb városaként tartják számon,ugyanis nagyon magas az életminőség-index,és ez a világ leggyorsabban növekvő gazdasága, bolygónk öt leggazdagabb országának egyike.Az egykori brit gyarmaton jelenleg több kultúra keveredése figyelhető meg.

Szingapúr : jellegzetességek, általános leírás. Szingapúr időjárása, klímája, lakossága.

A Szingapúri Köztársaság 700 km2 területen a Maláj-félsziget déli részén fekszik.A kis területből adódóan Földünk egyik legnagyobb népsűrűségű országa.A több mint 5 milliós lakosságot kínai, thai, maláj,és indiai emberek alkotják, főleg angolul, malájul, mandarinul beszélnek,a buddhista, a muzulmán, keresztény és a hindu vallást gyakorolják. A Magyarországon tanult angolt többnyire nem értik a városállam lakói, az eltérő kiejtés miatt. A szingapúri dollár (SGD) az ország fizetőeszköze.Az aktuális napi, SGD-HUF árfolyam a honlapunk jobb szélén található.

Szingapúr időjárása, klímája: az országra az egyenlítő közeli időjárás jellemző,nincs nagy hőmérséklet ingadozás,az év nagy részében 30fok körüli átlag hőmérséklet tapasztalható,és a trópusi éghajlat miatt bármikor számítani lehet rövid idegig tartó frissítő záporokra.A napsütéses órák száma igen magas,tehát az egész év alkalmas a szingapúri utazás nyaralás megvalósítására.

Vízum: szigapúri beutazáshoz vízumra magyar állampolgároknak nincs szükségük, a turisták útlevelének viszont a hazautazástól számított még 6 hónapig érvényesnek kell lennie. 

Vásárlás,árak:a szingapúri árak,a thaiföldi árszínvonalhoz szokott turistának nem túl barátságosak.Szingapúr,Ázsia egyik legdrágább városa.Bővebben az árakról a jegyzetünkben olvashatnak.

A szabályok, törvények: nagyon szigorúak, és a betarttatásukra is nagy figyelmet fordítanak. Nagyon szigorúan veszik a környezet szennyezést, közterületen tilos a szemetelés, rágózás, köpködés, cigarettázás.A nyilvános helyeken lévő illem helyiségek piszkosan hagyása is büntetést von maga után. A drogbirtoklást és a drogok használatát akár halál büntetéssel is sújthatják a szingapúri hatóságok. Az elrettentő hatású  törvények hatásásra a világon itt a legkevesebb a bűntény és itt a legalacsonyabb a korrupció .

Szingapúr látnivalói. Szingapúr, Singapore, látványosságok, látnivalók, jellemzői.
Bangkok Khaosab Road

Merlion:1972-óta a Szingapúr folyó torkolatánál pompázik a város jelképe, ez az oroszlán és hal keverékéből alakult szobor.

A szingapúri Formula 1-es pályán, 2008-ban rendezték meg az első villanyfényes Formula 1-es versenyt. A nagydíjért, a valenciai versenyhez hasonlóan az utcákon mérkőznek meg a csapatok. Minden évben szeptemberben érkezik ide a száguldó cirkusz.

Jurong Bird Park:egy csodálatos állatpark,ahol több mint 1500 madár faj él,különleges baglyok,flamingók,papagájok. A szivárvány minden színét magukon viselő madarakat, akár test közelből lehet megcsodálni.A park különlegessége még egy 30m magas vízesés.

Jurong Park:a Jurong Bird Parkkal szemben található,ez a több mint 100 hüllőnek otthont adó állatkert.

Éjjeli Safari:este 7.30 után várja a látogatókat,hatalmas területén. A parkban több mint 100 különböző fajjal,köztük tigrissel, hiénával, zsiráffal,oroszlánnal,rinocérosszal,lehet találkozni.A park gyalog és kisvonattal is bejárható az éjszaka folyamán.

Nemzeti Orchidea Kert: itt hatalmas mennyiségben megtalálható a városállam csodaszép nemzeti virága. Különleges nemesítések, szemkápráztató kompozíciók bűvölik el az ide látogatókat.

Padang kultúrális központ:ezen a hatalmas területen az év nagy részében kulturális, társadalmi, és sportesemények zajlanak. Itt található Tam Kim Seng csodaszép szökőkútja,és több emlékmű, köztük háborús emlékművek is.

China Town: a városállam déli részén található, a Szingapúr folyó vágja el a szárazföld többi részétől.Felhőkarcolók, irodaházak, hotelek,plázák, bankok,vendéglátó egységek találhatóak ebben a pénzügyi és kereskedelmi negyedben.

Fedezze fel részletes jegyzetünk segítségével Szingapúrt , és használja az általunk javasolt tippeket, trükköket, hogy, minél több pénzt spórolhasson,és sok nagyszerű élményben legyen része Ázsiában, Szingapúrban is.

Szingapúr jellegzetességei. Singapore, látványosságok, látnivalók. Szingapúr jellemzői.

Singapore Parliament:a szingapúri parlament 1827-ben épült. A singapore river partján helyezkedik el,ez a város legöregebb törvényhozási épülete.

Raffles Hotel:Szingapúr belvárosában,a Raffles Ltd.nagy épülete mellett található ez az elég borsos árú,de igazán egzotikus szállás. Különleges belső és külső építészeti megoldásai és a kialakításnál felhasznált anyagai révén méltán tett világhírre szert.

United Overseas Bank (UOB Plaza One): ez a felhőkarcoló, Szingapúr építészeti arculatának egyik meghatározó, 280 méter magas, nyolcszögletű épülete,mely a Singapore folyó partján épült 1992-ben.

Sentosa Island: ez a fantasztikus, szórakoztató sziget Szingapúr déli csücskén helyezkedik el, rengeteg kikapcsolódási lehetőséget kínál a helyi lakosoknak és a turistáknak is.

Butterfly Park :a Sentosa Island egyik fő látványossága, ez a világ egyik legnagyobb pillangó és rovar parkja, több mint 2000 pillangó fajnak ad otthont a hatalmas állatkert.
Underwater World: vízi világ park is a Sentosa szigeten található, Ázsia legnagyobb akváriumával büszkélkedhet, mintegy 5000 vízi élőlénynek ad otthont ez a különleges látványosság.
Sentosa egyéb látványosságai: golfpályák, strandok, parkok, játszóterek,függőhidak és rengeteg szórakozási lehetőség várja az idelátogató turistákat.

Használja a könyvünket, a nagyon részeletes leírásainkat és vásároljon, nyaraljon olcsóbban Szingapúrban is.

Szingapúri virtuális séta a google earth segítségével.

Tegyen egy virtuális sétát Szingapúr térségében: Induljon el az egere segítségével, és járja körbe Szingapúrt, ebben most a Google Maps segít Önnek. Ha majd nem csak virtuálisan szeretné bejárni a területet, akkor ebben a legjobb segítség a kiadványunk lehet.Fedezze fel Szingapúrt, részletes jegyzetünk segítségével és használja az általunk javasolt tippeket, trükköket, hogy minél több pénzt spórolhasson,és rengeteg feledhetetlen élményben legyen része Ázsiában, Szingapúrban is. Szingapúr olcsón.....

szingapur látnivalói
Thaiföld utazás - nyaralás

Tengerparti esküvő, nászút

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Bali, olcsó nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Thaiföldi munkavállalás

Rendelés, érdeklődés

Utazzon olcsóbban Ázsiába

Aktuális információk

 • Aktuális HUF-SGD árfolyam,
 • Szingapúr időjárása
 • Find more about Weather in Szingapúr, SR

 • Szingapúri, kamera kép
 • Woodlands Cam webkamera megtekintése. Ázsia / Szingapúr / Admiralty

 • Szingapúr a google mapban

 • Nap kelte,Hold nyugta idő
 • Find more about Weather in Bangkok, TH

   

   

   

   

   

   

   

 • C I M K E F E L H Ő: Szingapúr olcsó nyaralás olcsó utazás SG Ázsiai olcsó utazás nyaralás, látnivalók Singapure olcsón. Sentosa látványosság nyaralás Szingapúri utazás foto látnivalók SGD látványosságok jellegzetesség jellemzői. Olcsó utazás Szingapúr olcsó repjegy nyaralás.Látnivaló fényképek látványosság jellegzetességek beszámoló.Szingapúr látnivalók ázsiai utazás, olcsó repülőjegy Szingapúrba,Budapest repjegy olcsó ázsiai nyaralás.BUD - SIN olcsó szállás, látványosságok. Sentosa Island 2018 nyaralás utazás Szingapúr olcsó repjegy nyaralás.Thaiföldi olcsó utazás Látnivaló fényképek szingapúri látványosság jellegzetességek beszámoló.Szingapúr látnivalók ázsiai utazás, olcsó repülőjegy Szingapúrba,Budapest repjegy olcsó ázsiai nyaralás.BUD - SIN olcsó szállás, látványosságok. Sentosa Island 2017 nyaralás. Thaiföldi olcsó nyaralás olcsón.