Olcsó nyaralás thaiföldi szigeteken, Koh Phi Phi,Koh Samui, Koh Tao, Phuket..

Thaiföldi szigetek: Thaiföld több száz paradicsomi hangulatú szigetet tartogat a turisták számára.Ezek a Thai szigetek a Sziámi-öbölben és az Andamán-tengeren találhatóak. A legtöbb thaiföldi sziget a tengerpart közelében található,nem kell sokat hajózni a felfedezésükhöz.A thaiföldi a szigetek többsége régen lakatlan volt az utóbbi időben egyre több szálláshelyet kezdtek kialakítani rajtuk A szigeteket járva még a főszezonban is találhatunk olyan partszakaszokat ahol szinte egy turista sincs.

A legismertebb és leglátogatottabb Thai szigetek a teljesség igénye nélkül: Koh Lanta,Koh Pha Ngan, Koh Phi Phi,Koh Samui, Koh Tao, Phuket, Bamboo Island. Ezek a Thai szigetek rengeteg kirándulási, szórakozási, sportolási lehetőséget tartogatnak a kikapcsolódni vágyóknak.

Koh Lanta : Krabi várostól mintegy 80 km-re található délre, a Phang Nga öböl mentén,partjait az Andamán-tenger mossa.A nagy méretü sziget 6 km széles és több mint 30 km hosszú,kilenc strand található Lanta nyugati partján.Lenyűgöző tájak,fantasztikus fehér homokos strandok,a part közelében sok kis sziget várja a kalandra vágyókat.a szárazföldön sok az erdővel borított domb, a vízben pedig rengeteg korallzátony rejtőzik.A strandokat ég felé meredő sziklás képződmények szegélyezik.

Koh Samuin dzsungel túrán lehet feledhetetlen élményekkel gazdagodni. A túrázásban elfáradt farangok, a sziget több vízesésében mártózhatnak meg,  a legismertebbek ezek közül a Na Muang vízesésesek. Ezen látványosságok közelében elefántogolásra is be lehet fizetni. Az erősebb idegzetű turisták bivalyviadalok vehetnek részt, viszont  akik állatokat szeretnének látni , de nem vágynak véres viadalokra azoknak a Bo Phut- tol nem messze található, Samui Monkey Centert érdemes felkeresniük.

Koh Tao a legjobb merülő hely a Thai-öbölben. Gazdag növény és állatvilág, gyönyörű öblök, fehér homokos tengerpartok, gyönyörű tengerparti sziklák, kristálytiszta víz jellemzi a szigetet. Rengeteg tengeri tevékenységet kínál Koh Tao.Sok jó búváriskola van a szigeten, itt olcsón meglehet tanulni merülni, és  olcsón fel lehet  fedezni a víz alatti világot, amely talán  a legváltozatosabb a Thai-öbölben.A szárazföldön, sok étterem közül lehet választani, ahol  meg is kóstolhatóak  a friss tengeri állatok, trópusi bárokból sincs a szigeten hiány. Koh Tao széles skáláját kínálja a szállásoknak a turisták minden igényét kielégítik az itt található bungalók, szállodák.

A Phi Phi szigetek közel 50 km-re ,mintegy másfél órás hajóútra találhatóak Phuket szigetétől keletre.Ezek a szigetek  az Andamán-tenger ékkövei.Phi Phi-t a nagy hollywoodi filmipar tette híressé, hasonlóan mint több más vidéket Thaidföldön. Az idilli helyet A part (The Beach) c. 2000-ben készült film forgatására szemelték ki, Leonardo DiCaprio főszereplésével világsikert is aratott,és Phi Phit az érintetlen paradicsomi sziget együttest így világszerte ismerté tette.Két nagyobb,és ismertebb közülük a Phi Phi Don és a Phi Phi La. Phi Phi Don a nyugodtabb rész, a kikapcsolódásra vágyók és a búvárkodást kedvelők szigete. Mesébe illő öblök, finom fehér homokos,  strandok, kristálytiszta tengervíz, szikrázó napsütés és gyönyörű kékégbolt csalogatja ide a turistákat. A környékbeli látványosságok: Bambusz-sziget, Majom-sziget, Cápaszirt, és a Part című filmből ismertté vált,Maya-Bay öböl.

Fedezze fel segítségünkkel a varázslatos Thai szigeteket. A jegyzetünkben rengeteg hasznos információt talál, melyek segítségével olcsón nyaralhat a Thaiföldi paradicsomokban. Segítünk hogy olcsó repülőjegyet illetve olcsó szállást találjon a Thaiföldi utazásához, és élvezhesse a napfény éltető erejét a leghidegebb téli hónapokban is, akár 200.000 Ft.-tól olcsóbban.

Thaiföldi nyaralás, utazás

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Rendelés, érdeklődés

Utazzon olcsóbban Ázsiába

Thaiföldi információk :

  • Aktuális HUF-THB árfolyam
  • Thaiföld, Krabi időjárása:
  • Find more about Weather in Krabi, TH

  • C I M K E F E L H Ő :Phi Phi Don és a Phi Phi La olcsó nyaralás Thaiföld olcsón Thai Thaiföldi nyaralás Thaiföldi utazás olcsón.Thai szigetek olcsó nyaralás.Phi Phi szigetek. Koh Tao Koh Samui olcsó Thai nyaralás.Koh Lanta,Koh Pha Ngan, Koh Phi Phi,Koh Samui, Koh Tao, Phuket, Bamboo Island. Thaiföld olcsón.