Phuket olcsón. Olcsó utazás,olcsó nyaralás,olcsó szállás Thaiföldön: Phuket (ภูเก็ต)

Thaiföldi utazás:Phuket.A"Thaiföld olcsón" c. kiadvány segít Önnek hogy a lehető legolcsóbban utazzon Thaiföldre és a legolcsóbban nyaraljon Phuketen, Thaiföld legnagyobb szigetén.

Phuket jellemzői, látványosságai: Phuket Thaiföld legnagyobb és legismertebb szigete, Bangkoktól délre kb. 900 km-re található, repülővel másfél órányi utazásra. Phuket északtól délig átlagosan 48 km hosszú és 21 km széles. Phuket Thaiföld dél keleti részén, a Krabit, Phi Phit és a Koh Lantát is magában foglaló öbölben, a csodálatos Andaman-tenger ölelésében található. A Phuket sziget domborzata változatos,a terület nagy részét különleges, és nagyon dús növényzettel benőtt dombok, hegyek és az őket szétválasztó völgyek alkotják.Találhatóak a szigeten kis tavacskák, vízesések, és sok meseszép partszakasz is.Phuket hegyei közül kimagaslik az 529 méteres  Mai Tao Sip Song csúcs.Tenger, napfény, gyönyörű homokos tengerpartok,rengeteg jó és olcsó szállás,trópusi erdővel benőtt hegyek,meseszép lagúnák,eldugott öblöcskék,ez mind-mind Phuket..

Látnivalók Phuket szigeten: Phuket több részre tagolható, az egyik a Nyugat Phuket, ez a terület a turisták által legismertebb és leglátogatottabb. A közkedvelt partszakaszai a Kata, a Karon és a Patong.Ezek a partok a strandolók szinte minden igényét kielégítik. Délkelet Phuketen található a Rawai beach, ahol kiváló minőségű tenyésztett gyöngyöket vásárolhatunk igen kedvező áron. A belső Phuketen helyezkedik el Phuket Town,ez a része Phuketnek szinte ismeretlen a külföldi látogatók számára. A dombos vidéken sűrű erdők,kaucsuk,ananász és kókusz ültetvények sorakoznak egymás mellett. A Khao Phra Taew Nemzeti Parkba az érintetlen természet fogad minket és a Gibbonok. Kihagyhatatlan látványosságok a messzi távolból látható Big Buddha, és a Phuket környéki kilátók is. Ha a tikkasztó hőségben kedvünk támad csobbanni egyet,akkor a Bang Pae Vízesés kellemesen hűs vízében is megtehetjük ezt.

Phuket látnivalók, Phuket látványosságok. Szórakozási lehetőségek Phuket szigeten.

Phang Nga-öböl Thaiföld egyik legszebb része. Itt a gravitációt meghazudtoló módon,mészkő képződmények merednek az ég felé. Itt található a mozivászonról ismert,James Bond Phang Nga öböl is. A szigetek közül meg kell említenünk még a szintén filmforgatásról híresé vált Phi-Phit,ez a sziget volt az egyik helyszíne a Part című filmnek.

Khao Sok National Park, Dél-Thaiföld legkülönlegesebb nemzeti parkja Phuket várostól északra kicsivel több mint 100 km-re terül el 700 km2-en. Földünk egyik legősibb esőerdeje borítja a területet, melyben gyönyörű tavak, felfedezésre váró barlangok, ég felé törő mészkőcsúcsok,völgyekkel szabdalt hegyek, és  sokszínű vadvilág várja az ide látogatókat.A park igazán változatos állat és növény világgal büszkélkedhet,maláj tapíroknak,medvéknek, makákóknak, ázsiai elefántoknak,tigriseknek,fehér kezű gibbonoknak,rengeteg mókusnak, és sok egyéb állatfajnak ad otthont.Az őserdő fái közt nő az egyik különlegesség a Bua Phut (บัวผุด) virág mely akár 1 m átmérőjű is lehet.

Phuket sziget szórakozási lehetőségei: Süssön hétágra a nap, vagy éppen csepegjen az eső minden időjárási körülmények között minden napszakban kínál szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget Phuketen. A szigetet érdemes motorral körül járni, hiszen lépten nyomon csodás strandokkal, kikötőkkel, piacokkal, templomokkal találkozhatunk. Az éjszakai életet kedvelőknek a Bangla Road-ot érdemes felkeresniük,ez az utca a Patong Beachen található.

Phuket jellegzetességei. Szórakozási lehetőségek Phuket szigeten. Patong.
Phuket látnivalók

Thaiföld a mosoly és a szabadság országa is egyben. Thaiföldön szinte mindegy a faji, a nemi, a vallási hovatartozás, mindenkit olyannak fogadnak el amilyen, viszont ezt sokan ki is használják.
Phuketen, és azon belül is főleg Patongon a szex turizmussal is találkozhatunk, amit sokan nem szeretnének látni, viszont évente több ezren épp csak emiatt utaznak oda.
Homoszexuális (meleg, leszbikus), transzszexuális, ladyboy, pedofil és akár ezek keverékei is előfordulnak itt.

Patong ennek az egész fertőnek a központja és a Bangla Road. Itt mindenki megtalálja a neki való partnert. Itt semmi nem furcsa és semmi nem meglepő. Bárki, bármit, bárkivel…

Phuket, éjszakai élet, Patong Beach. Látnivalókről készült videónk. Phuket éjjel.
Thaiföld, Phuket látnivalói. Phuket látnivalók, szórakozási lehetőségek Phuketen.

Patong Beach: Aki nem csak a strandolás és pihenés miatt megy a thaiföldi phuketre, hanem aktívan részt szeretne venni a „helyi éjszakai életben” azoknak is rengeteg különlegességet tartogat a sziget.A Patongi "éjszakai műszak" este nyolc óra után kezdődik és a törvények szerint kettőig, de sokszor egészen hajnal hasadtáig tart a mulatozás, elsősorban a Bangla Road  környékén. Már több alkalommal volt szerencsénk tengerparti koncerteken,bulikon részt venni,az ilyen rendezvények sűrűn fordulnak elő Phuket szigeten, és igazán felejthetetlen élményt nyújtanak.Aki mélyebben szeretné belevetni magát a szórakozásba, az előbb utóbb néhány speciális dologgal is meg fog ismerkedni.
Ilyen például a ping pong show, ahol a helyi nagy (vagy éppen kis) lányok ping pong ütő,a szokásos asztal és ruha nélkül bűvölik a labdát. Be kell vallani,hogy mindezt elég nagy szaktudással teszik. A helyi bárokban lányok kedveskednek a férfiaknak, cserébe italra hívatják meg magukat. A karaoke bárokban gyönyörű és kevésbé gyönyörű hangú thai lányokkal, vagy éppen lánynak kinéző fiúkkal énekelhet együtt az erre vágyó turista 2019-ben is.
Transzvesztitákkal, lady boy -okkal, lépten nyomon lehet találkozni az éjszakai életben, sokszor nem könnyű rájönni, hogy éppen igazi lánnyal vagy netán, a  különböző beavatkozásoknak köszönhetően szinte már-már tökéletesen átszabott fiúval van dolga az embernek Ezek a teremtmények általában magasabbak és karcsúbbak mint a valódi lányok, sokszor feltűnést keltő ruháikról lehet őket könnyen felismerni.

Phuket jellegzetességei, Phuket látnivalók, szórakozási lehetőségek Phuketen. 2018
Phuket.olcsón
Az egere, és a Google Maps segítségével, virtuálisan körbenézhet a thaiföldi Phuket szigetén.Kattintson a képre és indulhat is a séta.


Fedezze fel részletes jegyzetünk segítségével Phuketet, és használja az általunk javasolt tippeket, trükköket. Segítünk, hogy ne csak a Google Maps térképének segítségével járja végig Phuket utcáit,hanem a valóságban is eljuthasson erre a paradicsomi szigetre. Csatlakozzon hozzánk, fedezze fel jegyzetünk segítségével a lehető legolcsóbban Thaiföldet, Phuketet. Most is, Phuket olcsón.......
Thaiföld utazás - nyaralás

Tengerparti esküvő, nászút

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Bali, olcsó nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Thaiföldi munkavállalás

Rendelés, érdeklődés

Utazzon olcsóbban Ázsiába