Thaiföldi nyaralás : Krabi. Olcsó utazás, Dél-Thaiföld, Krabi ( Thai : กระบี่)

Thaiföldi utazás olcsón: Krabi. A " Thaiföld olcsón...... " című kiadványunk segít, hogy a legolcsóbban utazzon Thaiföldre és olcsón nyaraljon a dél-thaiföldi, Krabi tartományban , és Krabi környékén is.

Krabi Dél-Thaiföld keleti partján, Bangkoktól kb. 900 km-re, délre található. Több millió évvel ezelőtt kialakult mészkőképződmények, hegymászásra alkalmas toronymagas karszt falak és az azúrkék, korall zátonyokkal tarkított tenger pazar látványa ejti ámulatba az ide látogatókat. Több mint 150 szigetet ölel körbe az Andaman-tenger Krabi térségében, amelyek mindegyike egy-egy pici kis paradicsom, mind-mind képeslapra illő helyszínek. Krabi területe mintegy 4700 km2. A Krabi tartományt Phang Nga és a Surathani tartományok északról, Trang tartomány, és az Andamán-tenger délről, Trang és Nakorn Si Thammarat tartományok kelet felől és nyugat felől a Phang Nga tartomány és az Andamán-tenger Krabi hata. Krabi domborzata igazán változatos, síkságokkal, dombokkal és hegyekkel tarkított terület, a legnagyobb hegy a Khao Phanom Bencha mely a tengerszint felé, 1350 méterig emelkedik.

Krabi részei: Krabi nyolc részre osztható, Amphoe Muang (Krabi Town), Khao Panom, Khlong Thom, Plai Phraya, Ko Lanta, Ao Luk Lam Thap és Nhua Khlong.

A térséget a turisták viszonylag nem rég fedezték fel ezért elég sok érintetlen, igen csendes terület található itt. Krabi és a környező tartományok az elmúlt években rájöttek, hogy gazdaságuk fontos része lehet a túrizmus, ezért igyekeznek is mindent megtenni.

Dél-Thaiföld, Krabi időjárása.Krabi látnivalók.Krabi látnivalói.Látnivaló Krabi környékén.

Krabi időjárása:a legmelegebb az idő április és május tájékán, a hőmérséklet  akár 38 fok is lehet ilyenkor, igaz azért  vannak rövid és erős viharos záporok melyek enyhítik a hőmérsékletet. A nagy hőséget, a thai újév napján  a  leg könnyebb elviselni,ugyanis  ilyenkor  hideg vizet locsolnak egymásra az emberek. Songkran a thai újév ünneplését április 13-tól tartják kifulladásig. A kifulladásig, szó szerint értendő mert ez az ünnep valójában egy „beteg” party, a világ legnagyobb vízi háborúja. Az időjárás júniusban, júliusban és augusztusban is megfelelő thaiföldi utazásra,hiszen a rövid, de az eső akár hűsítő zuhanyként is felfogható ilyenkor, a napsütések között felhő szakadások is előfordulhatnak. A átlag hőmérséklet 23 és 34 C között alakul Krabi térégében az év nagy részében. A szeptember-október időszak általában a legcsapadékosabb, de a strandok az éttermek ilyenkor is zavartalanul működnek.

Látnivalók Krabin: a thaiföldi Krabi tartománya kiemelkedő természeti szépségű vidék. A gyönyörű érintetlen strandokat itt , tornyos mészkő képződmények szegélyezik.A Krabi partját tarkítják ritkán látogatott trópusi szigetek,pálma fákkal övezett tengerpartok vízesések, barlangok,és különleges szikla alakzatok.Krabi egy nagyszerű hely a kikapcsolódásra, pihenésre. Viszonylag csendes és nyugis , ez egy lélegzetelállítóan gyönyörű területe Thaiföldnek, és nem utolsó sorban olcsó is.

Krabi nagy része nemzeti park: A Hat Noppharat Thara -Ko Phi Phi Nemzeti Park magába foglal számos strandot, több mint 80 kisebb szigetet,itt találhatóak a Phi Phi szigetek is.Phi Phi-t a nagy hollywoodi filmipar tette híressé,hasonlóan mint több más vidéket Thaidföldön. Az idilli helyet A part (The Beach) c. 2000-ben készült film forgatására szemelték ki, Leonardo DiCaprio főszereplésével világsikert is aratott,és Phi Phi-t, az érintetlen paradicsomi sziget együttest így világszerte ismerté tette. A Ko Lanta Nemzeti Park is Krabi tartományban található, itt is számos korall-sziget rejtőzik a türkiz kék  víz alatt.Ko Lanta(เกาะลันตา) Andamán-parton.Ko Lanta, több szigetből áll, a két legismertebb a  Ko Lanta Noi ( "Kis Lanta Sziget" เกาะลันตา น้อย) és a Ko Lanta Yai (เกาะลันตา ใหญ่, "Nagy Lanta Sziget").

A szigetek környezete búvárkodásra  tökéletes,de akik nem tudnak a víz alatti szépségekben gyönyörködni, azokat  a hosszú, fehér homokos pálmafás tengerpartok látványa kárpótolja. A szárazföldi területen Khao Phanom Bencha és Than Bokk-horani kínálnak festői látványosságokat ,beleértve a vízeséseket és barlangokat. A főszezonon kívül is érdemes Krabira látogatni ugyanis, sok elő- és utószezoni tevékenységet kínál Krabi,ebbe a vízi,és szárazföldiek is beletartoznak.

Thaiföld: Krabi látnivalók. Olcsó utazás, olcsó repjegy, olcsó szállások Krabin.

Árak Krabin: Krabin az árak hasonlóak,mint Thaiföld más részein. A vásárlás persze azért nem olyan olcsó mint az Észak Thaiföld tartományaiban. Krabi tartományban az áruk körébe tartoznak a hagyományos kézműves ipar termékei, de a ruházati termékek bő választékát is kínálják, a szokásos ajándék tárgyakon kívül. Krabi remek hely,ajánlatokat tehetnek a látogatók a bútorok, festmények drágakövek, arany ékszerek és márkás ruhák megvásárlására, illetve akár hamis, de jó minőségű Louis Vuitton táskára is. A fő szezonon kívül általában minden egy kicsit olcsóbb.

Szállások: Krabi térségében sok az olcsó szállás, a kis romantikus bungaló,a kellemes,három- négy csillagos hotel,de az öt csillagos luxus szállodák is megtalálhatóak a sok olcsóbb mellett. A legtöbb szállás az Andamán-tenger strandjainak közelében Ao Nang, Railey és Phra Nang környékén találhatóak, néhány kisebb helyi szálloda a tartományi fővárosban,Krabi Town -ban is épült.

Fakultatív programok olcsón: Krabi, Thaiföld   egyik legszebb vidéke ,festői kilátás nyílik innen  a tengerre és a trópusi vizekre és kiváló kiinduló pont a közeli látványosságok eléréséhez. Olcsón lehet szervezni Krabiról induló,Phi Phi sziget,Koh Lanta szigettúrát, illetve Railay strand látogatást .

Sportolási lehetőségek:Krabi  népszerű a vitorlázók, a búvárok, a kajakosok és a hegymászók körében. Olcsón lehet bérelni sport eszközöket a szigeteken.

Fedezze fel részletes könyveink segítségével Krabit , és használja az általunk javasolt tippeket, technikákat, és így olcsóbban nyaralhat. Mi tudjuk: Krabi olcsón is elérhető...

Thaiföld utazás - nyaralás

Tengerparti esküvő, nászút

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Bali, olcsó nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Thaiföldi munkavállalás

Rendelés, érdeklődés

Utazzon olcsóbban Ázsiába

Thaiföld információk :

  • Aktuális HUF-THB árfolyam
  • Thaiföld, Krabi időjárás:
  • Find more about Weather in Krabi, TH

  • A Google térképen: Krabi

  • C I M K E F E L H Ő : KRABI
  • Krabi látnivalói olcsó utazás TH olcsó nyaralás olcsó repülőjegy utazás önállóan Thaiföld. THB olcsón.Krabi, Ao Nang Thaiföld Thaiföld olcsó nyaralás Krabi T látnivalók, Krabi nyaralás, krabi utazás.Thaiföld olcsó repjegy T KRABI látnivalói Thaiföld olcsó utazás Thaiföldi olcsó nyaralás, Thaiföld olcsón Thaiföld önálló nyaralás olcsón Krabi látnivalói, Krabi látnivalók Thaiföld időjárása,Krabi utazás Krabi tartomány időjárása.2013