Miért tudnak mások kevesebb

mint 200.000 forintból két hétig nyaralni Thaiföldön,

de Ön nem? Kattintson ide, most megtudja a titkot.

Olcsó thaiföldi nyaralás,thaiföldi utazás, Észak-Thaiföld: Chiang Mai (เชียงใหม่)

"Thaiföld olcsón..."c.digitális könyvünk segít,hogy önállóan és a lehető legolcsóbban utazhasson Thaiföldre, és olcsón nyaraljon Thaiföld második legnagyobb városában. Chiang Mai több mint 2 millió barátságos thainak ad otthont és ezért Észak Thaiföld fővárosaként is emlegetik.

Elhelyezkedése: Thaiföld északi részén fekszik, Burma és Laosz határolja. Chiang Mai, Észak-Thaiföld legjelentősebb városa, 1296-ban alapították.Sűrű növényzetű,csodálatos hegyvidéki tájak találhatóak itt,a tibeti és a burmai hegyi törzsek lakhelyével. Ősi városok, észak thai stílusú középkori templomok, mesebeli folyóvölgyek, vízesések, véget nem érő rizsföldek jellemzik azt a vidéket, mely a híres thaiföldi Arany Háromszög része.Bangkok-tól 10-12 órányi buszozásra illetve másfél órányi repülésre található ez a különleges, Thaiföld déli vidékeitől jelentősen eltérő kultúrájú város.

IIdőjárás: Chiang Mai klímája teljesen más, mint amivel Bangkok térségében lehet találkozni, ugyanis a domborzati viszonyok itt jelentősen eltérőek a főváros környékétől, hegyek veszik körül. Ez a klíma európaiak számára jobban elviselhető. Chiang Mai -ban az eső többet esik mint Dél Thaiföldön,illetve Bangkok környékén. A napközbeni 30 Celsius környékéről éjjel a hőmérséklet akár 10 fok körülire is lecsökkenhet. Thaiföldön így Chiang Maiban is három évszak követi egymást: márciustól június elejéig tart a nyár, majd szeptemberig az esősebb évszak, illetve október végétől február végéig a kissé enyhébb hőmérsékletű főszezon időszaka.

Chiang Mai jellegzetességei.Látnivalók,szórakozási lehetőségek Chiang Mai-ban.
Chiang Mai kép fénykép

A thaiföldi utazás során, Chiang Mai és környékén nagyon sokféle tevékenységre kínálkozik lehetőség, minden korosztály megtalálja a neki megfelelő szórakozási, sportolási lehetőséget. A túrázás,a hegyi kerékpározás,a gyaloglás,az elefántogolás, és a  gokartozás tartozik a leggyakoribbak közé.Ezen a vidéken vadvízi evezésre, kajakozásra motoros kirándulásokra, kaland- és extrém sportokra, bowlingozásra,teniszezésre,golfozásra,úszásra és kickbox edzésen való részvételre is van lehetőség. A vakmerőbbek akár a  bungee jumpingot is kipróbálhatják.Akik a lelki nyugalmuk ápolása miatt utaznak Chiang Maiba,azok számára a meditáció,a jóga, vagy a tai chi lehet a leghasznosabb időtöltés.

Számos vállalkozás foglalkozik túra szervezéssel.Ezeket a cégeket Chiang Mai központjában kell keresni. Egynapos kirándulást vagy akár több napos kalandot szeretne az erre járó turista,itt biztosan talál az igényének megfelelőt, olcsón...

Chiang Mai jellegzetességei.Látnivalók,árak, szórakozási lehetőségek Chiang Mai-ban.
Chiang Mai kép fénykép foto

Főbb nevezetességek, látványosságok rendezvények: Rengeteg különlegességet tartogat a kíváncsi turista szemeknek  Chiang Mai, ilyenek a Wat Phra Sing, Wat Suan Dokot, és a Wat Phra That Doi Suthepet. Az óvárosban a Buak Hard Public park csodás kertje és tavacskái varázsolják el az idelátogatókat. Chiang Mai főutcáján a minden este megnyíló éjszakai piac, mely olcsóságáról és sokszínű kézműves termékeiről híres. Chiang Mai környékén  érdemes ellátogatni Thaiföld legmagasabb hegyéhez, a Doi Inthanon -hoz, melynek a  csúcsa 2595 m magasan található a tengerszint felett.Chiang Mai-tól szintén nyugatra több nevezetes vízesés található ilyenek a Siriphun és a Mae Klang is.Chiang Mai híres a fesztiváljairól.Minden év február első hétvégéjén rendezik meg a Virág Karnevált,mely kora reggeltől egészen estig tart.Ilyenkor az Orchidea szépségverseny és számos zenei és táncművészeti program várja az ide látogatókat. A galériánkban a 2011-es tavaszi Virág Karneválról is találhatóak képek.

Az árak:Thaiföld északi területein, így Chiang Maiban is sok kiváló színvonalú és nagyon olcsó szálloda található, és a szolgáltatások és a termékek árai is olcsóbbak mint Dél - Thaiföldön. Az Észak Thaiföld kézművesipara nagyon fejlett és elismert, a környékbeli piacokon ezekből a termékekből nagyon széleskörű a választék. Itt biztos, hogy mindenki megtalálja az  ízlésének és pénztárcájának megfelelő bizsut, fa dísztárgyat, selyem- pamutárut, kerámiát. A mindig mosolygós és nagyon barátságos thai emberek a kézzel készített olcsó áruikat kínálják az egzotikus hangulatú piacokon. Vásárlás után az elfáradt turisták, talán egész Thaiföldön itt tudják a legolcsóbban igazi tradicionális thai masszázzsal kényeztetni magukat.

Fedezze fel segítségünkkel a varázslatos Észak Thaiföldet, Chiang Mai-t és egzotikus környezetét. A jegyzetünkben rengeteg hasznos információt talál, melyek segítségével olcsón nyaralhat Chiang Mai -ban. Segítünk hogy olcsó repülőjegyet illetve olcsó szállást találjon a Chiang Mai, ill. Thaiföldi utazásához.

Thaiföld, Chiang Mai látnivalói.Látnivalók a Google maps segítségével Chiang Mai -ban.
Chiang Mai kép fénykép foto

Fedezze fel segítségünkkel a varázslatos Észak Thaiföldet, Chiang Mai-t és egzotikus környezetét. A jegyzetünkben rengeteg hasznos információt talál, melyek segítségével olcsón nyaralhat akár Chiang Maiban is.Segítünk hogy olcsó repülőjegyel utazon, olcsó szállást találjon Chiang Maiban

Chiang Mai fénykép vido látnivaló
Thaiföldi nyaralás, utazás

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Thaiföldi munkavállalás

Rendelés, érdeklődés

Chiang Mai információk :

 • Aktuális HUF-THB árfolyam
 • Chiang Mai időjárása most
 • Chiang Mai olcsón utazás fénykép foto totó

 • Chiang Mai, kamera kép
 • Chiang Mai olcsón utazás fénykép foto totó

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • C I M K E F E L H Ő :Chiang Mai olcsó nyaralás olcsó Thai Thaiföldi nyaralás olcsón thaiföldi nyralás olcsó szállás nyaralás,Olcsó thaiföldi utazás. Thaiföld Chiang Mai látnivalók látványosságok Thaiföld, árak beszámoló.Chiang Rai jellemzői jellegzetességek Chiang Mai utazás olcsó szállás. Olcsó nyaralás,olcsó szállás Thaiföld Chiang Mai.Chiang Mai olcsón látnivalók és látványosságok Thaiföldön utazás időjárás Thai Tippek THB trükkök a thaiföldi nyaralás Thai thaiföldi utazás olcsón. THB HUF árfolyam Chiang Mai olcsó szállás olcsó