Miért tudnak mások kevesebb

mint 200.000 forintból két hétig nyaralni Thaiföldön,

de Ön nem? Kattintson ide, most megtudja a titkot.

Magyar-thai hangos szótár, thai-magyar hangos szótár , thai kifejezés gyűjtemény.

Texte alternatif

Amikor Thaiföldre utazunk akkor bizony gondot okozhat az angol illetve thai nyelvtudás hiánya. Az is igaz, hogy sok esetben hiába beszéljük az angolt, nem értenek meg bennünket. Habár a szállodákban és éttermekben dolgozók úgy ahogy azért beszélik e világnyelvet, de sokszor még így is nehéz őket megérteni a thai akcentus miatt. A kölcsönös megértésben nagy segítséget nyújt a thai-magyar szótár ill. a hangos szó és kifejezés gyűjtemény. A magyar thai szótárban található kifejezések elsajátításával már könnyedén elboldogulhatunk számos szituációban.A Thaiföldön élő magyaroknak most is a www.walen.hu nyelviskolát ajánljuk

Magyar-thai szó és kifejezés gyűjteményünk, szótárunk közel ezer szót és kifejezést tartalmaz, melyek felhasználásával már bátran nekivághatunk Thaiföldnek.A thai magyar szófordulat és kifejezés gyűjteményünket, és a hangos magyar thai szótárunkat a következő kilenc kategóriákra osztottuk fel :

Étkezés,ételek - Orvos,baleset - Szállás, hotel - Utazás,közlekedés Vásárlás, alkudozás - Számok - Óra, idő - Ismerkedés, barátkozás romantika - Hétköznapi élet

A hangos magyar-thai szótár egy kis része itt ingyen kipróbálható. A thai magyar hangos szótár, hangos szó gyűjtemény teljes egészét, amely közel 600 thai szót, és szó fordulatot, illetve thai kifejezést tartalmaz, a web boltunkban megvásárolható kiadványainkhoz, külön kérésre adjuk.

 

<
Thaiföldi nyelvtanulás.Thaiföldi vízum hosszútávra.Walen nyelviskola, thai nyelv tanulás.
Thai magyar szótár

A Walen Iskola Thaiföld legjelentősebb nyelviskolája, amely a külföldiek nyelvoktatására szakosodott. Főleg a thai nyelv tanítása az ami idevonzza a tanulni vágyókat, de emellett a másik fontos tényező az 1-10 éves thai tanulói (ED) vízum, amely hosszútávú tartózkodást biztosít Thaiföldön.

A Walen Nyelviskola elérhetőségei : 

A Walen nyelviskola e-mail me : thaifoldi.tanulas@gmail.com

A nyelviskola honlapjai: www.walen.hu és a www.thaiwalen.com

Magyar nyelvű ügyintézés, az ügyintéző:   Szilágyi Gergely 

Thaiföldi nyaralás, utazás

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Thaiföldi munkavállalás

Rendelés, érdeklődés

Utazzon olcsóbban Ázsiába