Miért tudnak mások kevesebb

mint 200.000 forintból két hétig nyaralni Thaiföldön,

de Ön nem? Kattintson ide, most megtudja a titkot.

Ázsiai olcsó nyaralás, olcsó utazás : Hong Kong, tippek, trükkök

A „ Thaiföld olcsón ” című jegyzetünkben  elsősorban a thaiföldi utazással, thaiföldi nyaralással foglalkozunk. A "Thaiföld olcsón." c. és az " Ázsia olcsón.." c. könyvünkben több olyan ország is található, amelyeket az ázsiai utazások során egy kis kitérővel, minimális költségek mellett lehet meglátogatni. Sok minden van amivel spórolni lehet még az üdülési költségeken, már a nyaralás megkezdése előtt. Íme néhány címszavakban:

- Hongkongban általában minden jóval drágább mint Thaiföldön, ezért meg kell gondolnunk mivel közlekedünk, hol vásárolunk és hol szállunk meg. A hongkongi szállás árak sajnos nem a magyar pénztárcához lettek meghatározva, magasak. Ha a jegyzetünkben található, általunk kipróbált és megbízható hotelekben vesznek ki szobát, nem fognak csalódni, és pénzt spórolhatnak. A belvárosi szállások jóval drágábbak ebben a városban is. A Thaiföldön megszokott élelmiszer árak többszörösei jelennek meg a boltokban az árcédulákon.

Ha szeretne sok költségkímélő technikát részletesen megismerni és elsajátítani, melyek segítségével Thaiföldön illetve Hong Kong-ban sok pénzt tud megtakarítani, illetve önállóan tudja az utazásait megszervezni akkor,keresse a jegyzetünket a web boltunkban, melyhez ha most rendel, ajándékot adunk.

 

Thaiföldi nyaralás, utazás

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Rendelés, érdeklődés

Utazzon olcsóbban Ázsiába