Miért tudnak mások kevesebb

mint 200.000 forintból két hétig nyaralni Ázsiában,

de Ön nem? Kattintson ide, most megtudja a titkot.

Bali: olcsó nyaralás, olcsó utazás, olcsó repülőjegy, olcsó szállás. Indonézia, Bali.

Indonéziai utazás olcsón. Az " Ázsia olcsón... " c. könyvünk segít, hogy önállóan és a lehető legolcsóbban utazhasson Indonéziába, és olcsón nyaraljon Bali szigetén.

Indonézia független demokratikus állam, a fővárosa  Jakarta. A lakosság több mint 250 millió fő, nagy része, közel 90%-a iszlám vallású. Jáva az ország legsűrűbben lakott terület, itt él a lakosság több mint fele. A pénznem Balin is az Indonéz Rúpia, melynek IDR a rövidítése esetleg RP.

Az országhoz rengeteg sziget tartozik, ezek közül 6000 ahol élnek is. Indonézia legnagyobb szigetei: Jáva, Borneó, Celebesz és Új-Guinea. 

Bali jellegzetességei, általános leírása, Bali klímája. Bali vízum. Bali látnivalók.
Bali olcsó nyaralás

Bali sziget Indonézia egyik legkeresettebb, legfelkapottabb üdülő térsége,  mely kb. Pest-megye nagyságú.Bali a Kis Szunda  sziget csoporthoz tartozik. Indonéziát 33 tartományra osztották, Bali ezek közül az egyik. A tartományi főváros a Bali déli részén fekvő Denpasar. Bali lakosai hindu vallásúak. Balin az idő eltolódás az európaihoz képest 6,7 óra a nyári / téli időszámítástól függően.

A magyar állampolgárok Indonéziába, Balira való belépéskor nem kell a vízumért fizetni.
A reptérre,illetve a tengeri kikötőbe való megérkezéskor, a szigetre való belépéskor turista vizumot adnak, a vízum 30 napra érvényes. Balira belépéskor, az utas útlevelének a haza utazástól számított 6 hónapig, érvényesnek kell lennie.

A Bali olcsón... c. digitális könyvünkben részletesen leírjuk a Balira való olcsó eljutással, és a Balin való olcsó nyaralással kapcsolatos friss tanácsainkat.

Bali jellegzetességei, látványosságok, Bali időjárása, Bali éghajlata, főszezon.
Bali falu látnivalók

Bali időjárása.Bali az egyenlítőhöz közel terül el, ebből következik, hogy Bali időjárása egyenlítői ,trópusi. Bali területén nem tapasztalhatóak nagy hőmérsékleti ingadozások, a hőmérő higanyszála egész évben  nagyjából  30 fok körüli értékeket mutat.
A főszezon, tehát a száraz évszak májustól-októberig , a monszun, az esősebb időszak októbertől áprilisig tart. A levegő párara tartalma 70-80%-os  évszaktól függetlenül. A napsütéses órák száma magas, vagyis az egész éves időjárás alkalmas a Balin való nyaralásra.

A turisták által kedvelt , Balival szomszédos országokkal ellentétben, Balin a főszezon ideje nem a mi téli hónapjainkkal esik egybe. Az évi csapadék mennyisége viszonylag magas. Bali területén, a magasabban fekvő vidékeken általában többet esik az eső.

Fedezze fel részletes leírásaink segítségével Balit, és használja az általunk javasolt tippeket,trükköket,hogy minél több pénzt spórolhasson,és rengeteg nagyszerű élményben legyen része a Indonéziai nyaralása során, Bali környékén is.

Bali látnivalói, jellegzetességei.Bali.

Balin a tengerpart  a legtöbb helyen nem az tipikus "vakító fehér" homokos,akik ilyenre vágynak azoknak az  javasoljuk, hogy inkább Thaiföldet vegyék célba. Az igazi fehér homokos strandok helyett, kárpótlásul Indonéziába, a Bali szigetre látogatók rengeteg látnivalóban gyönyörködhetnek, garantáltan nem fognak unatkozni az ide látogatók, ugyanis több napra elegendő látványossággal büszkélkedhet a sziget.

Rengeteg templomot, szent helyet, álomszép rizsteraszokat, igazán különleges barlangokat, és őserdőket  tartogat a Bali a kíváncsi turista szemek számára.

A különleges látnivalók közül kiemelnénk a Besakih és a Taman Ayun templomot,a  Batul, Berantan és a Buyan tavat, a West Bali National Parkot (Taman Nasional Bali Barat in Bahasa Indonesia). Balin található Madár Park Szafari Park,és még egy aktív vulkán is.
A legtöbb látnivalóhoz egyénileg szervezve lehet a legolcsóbban eljutni, bár Balin a tömegközlekedés olcsó viszont elég kiépületlen, költség hatékonyság szempontjából a motorozást, taxi bérlést ajánljuk.
Bali messze földön híres a különleges kézműves termékeiről,  a főbb utak mentén végig adódik olcsó vásárlási lehetőség.  

Az indonéz konyha igen gazdag és izgalmas,az ételek alapja a rizs, ehhez csirkét, marhát, sertést, halat, tengergyümölcsét tálalnak általában, sok zöldséggel. Az ennivalók elviselhetően csípősek, viszont sokszor  erőteljesen fűszeresek.

Használja a könyveinket,az aprólékos leírásainkat, mindenki számára könnyen elsajátítható utazási tanácsainkat. Utazzon olcsóbban Balira, és nyaraljon olcsón Balin is....

Balira Önállóan és olcsón is eljuthat, a legfrissebb információkat is tartalmazó digitális könyvünk segítségével.

Thaiföldi nyaralás, utazás

Hong Kongi nyaralás, utazás

Szingapúri nyaralás, utazás

Malajziai nyaralás, utazás

Bali, olcsó nyaralás, utazás

Ázsiai nyaralás,utazás képek

Rendelés, érdeklődés

Utazzon olcsóbban Ázsiába

Aktuális információk

  • Bali a Google térképen

  • Nap kelte,Hold nyugta idő
  • Find more about Weather in Bangkok, TH

    Időjárás bali szigetén

     

  • C I M K E F E L H Ő: BALI Bali olcsó nyaralás olcsó utazás Bali. Olcsó nyaralás Balin. BALI utazás olcsón. Indonézia olcsó utazás, nyaralás.Bali olcsó IDR utazás, Bali látnivalók HUF IDR látvámyosságok jellegzetesség Bali jellemzői.Olcsó utazás IDR Bali időjárása,esős évszak, IDR olcsó nyaralás. Látnivalók Bali jellegzetességek beszámolók.